Netasig.ro - birou de asigurari - vine ca o necesitate in desfasurarea pietei de specialitate din Romania, privind prin prisma necesitatilor clientului de a avea acces rapid si de a beneficia de cea mai buna oferta de asigurare intr-un timp real.
Fiind pe piata asigurarilor din anul 2003 am realizat ca punctul forte pe care trebuie sa ne focusam este de a proteja clientilor nostri interesele personale sau financiare.
Acesta devine telul nostru principal,iar ca o deviza calauzitoare suntem o companie axata pe interesul clientilor nostri prin toate liniile si diviziile afacerii noastre de intermediere in asigurari, personale,comerciale,de sanatate,viata si managementul varstei.Baza noastra de cunostinte in asigurari si managementul riscului fiind in permanenta asimilare ne confera avantajul de a raspunde nevoilor clientilor nostri si de a contribui la succesul acestora.

Ca intermediar independent ,NETASIG este in relatie directa cu dvs.,clientul nostru.Ne dam toata silinta de a va oferi asigurarea care corespunde pe deplin conditiilor dvs.si devine responsabilitatea noastra de a va oferi un serviciu rapid, corect si profesional,alaturi de cele mai competitive produse si cele mai profesionale servicii.

Noi o spunem si recunoastem:clientii nostri sunt fundatia succesului nostru.Misiunea noastra este de a raspunde printr-un serviciu excelent,oferind cunostintele, solutiile de  asigurare si managementul riscului clientilor nostri valorosi.

 

Gael Network © 2007.